Вітер до 20 м/с: в Україні оголосили штормове попередження

Читать на русском
Сьогодні, 15 січня, погода в Україні буде вітряною, по всій країні оголошено штормове попередження. Рятувальники попереджують, що  пориви можуть сягати до 20 метрів за секунду.
Getty Images

Сьогодні, 15 січня, погода в Україні буде вітряною, по всій країні оголошено штормове попередження. Рятувальники попереджують, що пориви можуть сягати до 20 метрів за секунду.

Про це повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій.

Рятувальники зазначають, що вдень 15 січня по всій країні очікуються пориви вітру 15-20 метрів на секунду. У зв'язку з цим оголошено I рівень небезпеки – «жовтий».

Також зазначимо, що сьогодні в Україні підніметься температура повітря. Тільки у східних та частково північних регіонах буде снігопад. Температура повітря коливатиметься у межах -1+3. Зокрема, на заході вдень -1+3, а вночі 0-3, на півночі вдень -1-2, а вночі 0-2, на сході вдень -1+2, а вночі 0-2. Тоді як на півдні вдень +1+4, а вночі -1+2, а у центрі -1+2, а вночі -1+1.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що погода в Україні демонструє аномальні стрибки температур. На зміну сильним морозам прийде плюсова температура.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: