Смерть при сходженні на Говерлу: відомі подробиці трагедії

Читать на русском
При сходженні на Говерлу сьогодні, 15 січня, загинула туристка. Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом смерті жінки.
facebook.com/mvs.gov.ua

При сходженні на Говерлу сьогодні, 15 січня, загинула туристка. Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом смерті жінки.

Про це повідомляє пресслужба поліції Івано-Франківської області.

Стало відомо, що о 13: 40 на лінію «102» надійшло повідомлення від рятувальників, що на синьому маршруті при сходженні на Говерлу три людини впали в обрив. В результаті падіння 57-річна жінка загинула, а 32-річна жінка і 34-річний чоловік травмувалися. Всі туристи жителі Одеської області.

Зазначають, що хід проведення пошуково-рятувальних робіт був ускладнений складними погодними умовами та сильним поривчастим вітром.

«О 14:40 рятувальники доставили постраждалого чоловіка в базу Заросляк і передали медикам, а о 15: 50 - транспортували постраждалу жінку», – йдеться в повідомленні.

Правоохоронці оглянули тіло загиблої та не виявили слідів насильницької смерті. Смерть кваліфікували як нещасний випадок.

Нагадаємо, до рятувальних робіт залучили мобільно-оперативну групу Головного управління ДСНС в Івано-Франківській області, загони поста Заросляк, селищ Ворохта та Верховина, а також міст Яремче та Івано-Франківськ.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: