У Пакистані через сильний снігопад загинули понад 20 туристів

Читать на русском
Сьогодні, 8 січня, більш як двадцять людей загинули в районі міста Муррі в пакистанській провінції Пенджаб через аномальний снігопад.
Фото ЕРА

Сьогодні, 8 січня, більш як двадцять людей загинули в районі міста Муррі в пакистанській провінції Пенджаб через аномальний снігопад.

Про це повідомляє BBC.

«Щонайменше 21 особа загинула після того, як велика кількість транспортних засобів застрягла у снігу в районі Муррі в пакистанській провінції Пенджаб», – йдеться в повідомленні.

Усі жертви були туристами. Вони замерзли через холодну погоду.

Наразі військові намагаються розчистити дороги та врятувати людей, які все ще знаходяться у сніговій пастці поблизу гірського курортного міста. Відомо, що протягом останніх днів до району міста Муррі прибули туристи на більш ніж 100 тисячах автомобілів для того, щоб спостерігати за надзвичайно сильним снігопадом.

Нагадаємо, у Білорусі російський автобус із туристами потрапив в аварію. Він зіткнувся із легковим автомобілем. Аварія трапилась вдень 3 січня на 120-му кілометрі автодороги М-8 «Кордон Російської Федерації-Вітебськ-Гомель-кордон України». Водій Renault під час обгону виїхав на зустрічну смугу руху.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: