Українці масово залишають країну після свят, на кордоні черги – ДПСУ

Читать на русском
Пасажиропотік різко збільшився за рахунок того, що багато працюючих за кордоном українських громадян повернулися додому на новорічні свята і Різдво
Ілюстративне фотоВідкрите джерело

Після новорічних і різдвяних свят на українському кордоні в західному напрямку утворилися черги - українські громадяни залишають країну і повертаються в Європу.

Про це 9 січня повідомляє Державна прикордонна служба України.

«У пунктах пропуску фіксується збільшення пасажиро-транспортного потоку. Виїзд громадян з України переважає над в'їздом, особливо на ділянках кордону з країнами ЄС» - повідомили прикордонники.

Пасажиропотік різко збільшився за рахунок того, що багато працюючих за кордоном українських громадян повернулися додому на новорічні свята і Різдво. Відзначивши з сім'єю, вони повертаються на роботу. Зараз черги на деяких прикордонних пунктах налічують до 150 автомобілів в середньому.

Нагадаємо, 9 січня у Львівському аеропорту під час прикордонного контролю пасажирів рейсу Венеція-Львів викрили українку, яка пред'явила підроблений закордонний паспорт Хорватії.

Раніше ми писали про те, що українські прикордонники сьогодні, 9 січня, не пустили в країну російського блогера Данила Мілохіна.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: