УЗ призначила додаткові дати курсування «Лижного експресу»

Читать на русском
Укрзалізниця призначила додаткові дати курсування Лижного експреса з Києва в Славське  і назад. Поїзд ходитиме 10 і 16 січня.
facebook.com/Ukrzaliznytsia

«Укрзалізниця» призначила додаткові дати курсування «Лижного експреса» з Києва в Славське і назад. Поїзд ходитиме 10 і 16 січня.

Про це повідомляють на сайті компанії.

Зазначимо, що «Лижний експрес» Київ-Славське буде додатково курсувати 10 і 16 січня 2022 року.

Поїзд № 745/746 відправлятиметься з Києва о 06:02 і прибуватиме до Славського о 13:54. У зворотному напрямку «Лижний Експрес» відправиться о 16:20 і прибуде до столиці о 23:50. Під час прямування до Славського Експрес зупинятиметься на станціях Святошин, Коростень, Львів, Стрий та Сколе.

Від 60 до 240 кілометрів: з якою середньою швидкістю їздять потяги в Україні та інших країнах ЄвропиСередня швидкість поїзда Інтерсіті з Києва до Львова становить близько 120 кілометрів на годину.

Додамо, що на маршруті курсує швидкісний поїзд Hyundai Rotem.

Нагадаємо, на різдвяні вихідні, 8 та 9 січня, «Укрзалізниця» додала до продажу близько 4 тисяч квитків на потяги зі Львова та в інших напрямках.

Також раніше писали, що «Укрзалізниця» запустила «Буковельський експрес» до туристичних місць Карпат. Потяг курсуватиме за маршрутом Львів – Ясіня – Львів.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: