Евакуювали понад 100 людей: у Харкові горів студентський гуртожиток

Читать на русском
У п'ятницю, 7 січня, сталася пожежа в студентському гуртожитку Харківського національного університету ім. Каразіна на вул. Алчевських, 46.
kh.dsns.gov.ua

У п'ятницю, 7 січня, сталася пожежа в студентському гуртожитку Харківського національного університету ім. Каразіна на вул. Алчевських, 46.

Про це повідомляє пресслужба ГУ ДСНС у Харківській області.

Повідомлення про пожежу рятувальники отримали 7 січня, о 21:11.

На місці пожежники встановили, що в кімнаті на 3 поверсі п'ятиповерхового гуртожитку горять особисті речі. Площа пожежі склала близько 4 кв.м.

«Через сильне задимлення необхідна була термінова евакуація студентів з верхніх поверхів гуртожитку», – йдеться в повідомленні.

Скільки пожеж в Україні сталося на соціально значущих об’єктах за останні 5 роківЩорічна кількість пожеж у школах, лікарнях, будинках для літніх людей, коледжах вражає. Судових вироків щодо винних набагато менше.

Особовим складом підрозділів ДСНС було евакуйовано 106 осіб. О 21:31 рятувальникам вдалося пожежу локалізувати, а вже о 22:37 повністю ліквідувати. У рятувальній операції було задіяно 5 одиниць пожежно-рятувальної техніки та 25 чоловік особового складу ДСНС.

Причина виникнення пожежі та збитки встановлюються.

Раніше повідомляли, що у Запоріжжі сталася пожежа в гуртожитку сімейного типу. Вогнеборці за допомогою висувної драбини врятували 28 людей, 5 з яких діти.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: