Російська авіація завдала ударів по провінції в Сирії, є загиблі

Читать на русском
Російська авіація завдала удару по північно-західних околицях міста Ідліб, яке перебуває під контролем повстанців, з якими воює уряд Асада.
rfsmediaoffice.com

Російська авіація завдала удару по північно-західних околицях міста Ідліб, яке перебуває під контролем повстанців, з якими воює уряд Асада.

Про це повідомляє Reuters.

За інформацією видання, російські літаки скинули бомби на кілька міст і головну водонапірну станцію, що обслуговує місто Ідліб, населення якого становить понад мільйон.

«Росіяни фокусуються на інфраструктурі та економічних ресурсах», – заявив Абу Хазем Ідлібі, чиновник з цивільної оборони міста, яке є останнім великим населеним пунктом під контролем повстанців.

Очевидці зазначають, що авіаудари припали на тваринницькі та птахофабрики поблизу прикордонного переходу Баб-ель-Хава з Туреччиною. Внаслідок цього загинули двоє дітей та жінка, ще 10 людей отримали поранення.

Наразі російська і сирійська армія цього не коментують.

Нагадаємо, 30 грудня російські підрозділи ППО, що базуються на військовій авіабазі Хмеймім, на узбережжі Середземного моря в Сирії, здійснили ракетний обстріл. Удар здійснювався по нереальних цілях.

Також раніше повідомляли, що за офіційними даними жертвами громадянської війни у Сирії стали щонайменше 350 тисяч людей.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: