На Харківщині підірвали банкомат у лікарні

Читать на русском
У Харківської області невідомі підірвали банкомат і забрали гроші. Саморобні вибухові пристрої зловмисники помістили в сейфовий відсік банкомату.
Фото з відкритих джерел.

У ніч на 30 грудня в селищі Печеніги Харківської області невідомі підірвали банкомат і забрали гроші. Саморобні вибухові пристрої зловмисники помістили в сейфовий відсік банкомату.

«У результаті події ніхто з громадян не постраждав. Сума завданих збитків банківській установі встановлюється», - йдеться в повідомленні відділу комунікацій ГУ Нацполіції в Харківській області.

Під час огляду місця події фахівці вибухотехнічної служби з'ясували, що саморобні вибухові пристрої зловмисники помістили в сейфовий відсік банкомату, розташований в приміщенні лікарні.

Слідчі Чугуївського районного управління поліції попередньо кваліфікували подію за ч.2 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, Служба безпеки затримала у Львові членів міжнародного угруповання, які викрадали гроші з банківських терміналів у країнах Євросоюзу, та вкладали кошти у наркобізнес.

Також у Києві невідомі підірвали банкомат.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: