На львівському вокзалі горів вагон пасажирського потяга

Читать на русском
В неділю, 26 грудня, на залізничному вокзалі у Львові загорівся пасажирський вагон. На момент загорання в ньому перебував пасажир.
lv.dsns.gov.ua/

В неділю, 26 грудня, на залізничному вокзалі у Львові загорівся пасажирський вагон. На момент загорання в ньому перебував пасажир.

Про це йдеться у повідомленні ДСНС Львівщини.

Відомо, що рятувальники отримали повідомленні про пожежу близько 03:45. Як вияснили у ДСНС, загорівся сьомий вагон пасажирського поїзда №81 сполученням «Київ-Ужгород», який прибув на головний залізничний вокзал міста.

Пасажирів з вагона евакуювали, а сам вагон відчепи.

«На момент прибуття пожежно-рятувальних підрозділів до місця події вагон був відчеплений від поїзда, з вікон вибивався дим. О 5:00 пожежу локалізовано та о 05:03 ліквідовано», – йдеться в повідомленні.

Внаслідок займання ніхто з пасажирів не постраждав. Причину виникнення пожежі встановлюють правоохоронні органи.

Нагадаємо, 25 грудня, у Червоноградському районі Львівської області стався вибух у приватному житловому будинку. За попередньою інформацією, у будинку вибухнув газ.

Внаслідок вибуху 11-річна дівчинка, двоє юнаків у віці 19 та 20 років та їхні батьки, 43-річна жінка та 47 – річний чоловік, отримали опіки різної тяжкості та були госпіталізовані.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: