У передмісті Миколаєва автомобіль залетів під фуру, є жертви

Читать на русском
Біля селища Весняне в передмісті міста Миколаєва на трасі М-14 Одеса-Мелітополь-Новоазовськ трапилась аварія за участю фури DAF та легкового автомобіля ВАЗ-2106.
Фото Нацполіції

Біля селища Весняне в передмісті міста Миколаєва на трасі М-14 Одеса-Мелітополь-Новоазовськ трапилась аварія за участю фури DAF та легкового автомобіля ВАЗ-2106.

Про це повідомляє пресслужба Нацполіції у вівторок, 21 грудня.

«Внаслідок зіткнення транспортних засобів водій та пасажир легковика від отриманих тілесних ушкоджень загинули», – йдеться у повідомленні.

Найрезонансніші смертельні ДТП: що сталося із винуватцями аварій та на якому етапі справиЯкими були найбільш резонансні ДТП в Україні за останні роки та чим закінчилася справа, дивіться на інфографіці.

На місці ДТП ще працюють слідчі, медики та рятувальники. Подія кваліфікована за ознаками статті про порушення правил безпеки дорожнього руху (ч.3 ст.286 КК України).

Місцеве видання Новини-N уточнює, що автомобіль ВАЗ-2106 врізався в сідельний тягач DAF.

«Жигулі їхали трасою, з боку Миколаєва, у напрямку Одеси. У районі селища Весняне водій «шістки» пішов на обгін сідельного тягача Volvo, котрий їхав попереду. На слизькій дорозі легковик занесло, автомобіль виїхав на зустрічну смугу руху - прямо під DAF, що їхав назустріч», - йдеться в повідомленні.

Через аварію на Одеській трасі виникли великі автомобільні затори в обох напрямках.

Раніше ми писали про те, що на Дніпропетровщині на в'їзді до Кривого Рогу сталася смертельна ДТП за участю фури. Після зіткнення спалахнув другий автомобіль.

Також нагадаємо, що під Луганськом перекинувся мікроавтобус з пасажирами, є жертви.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: