У Німеччині треті вихідні поспіль протестують проти COVID-політики уряду

Читать на русском
У суботу 18 грудня в низці міст Німеччини пройшли акції протесту проти політики уряду щодо боротьби з епідемією коронавірусу.
Скріншот з відео

У суботу 18 грудня в низці міст Німеччини пройшли акції протесту проти політики уряду щодо боротьби з епідемією коронавірусу.

Про це повідомляє DPA.

Загалом люди протестували проти обов’язкової вакцинації. У Гамбурзі участь в протесті взяли кілька тисяч людей. В Берліні теж зібралася акція біля Брандебурзьких воріт, хоча офіційно її заборонили.

У східнонімецькому Котбусі кількатисячний протест під вечір розігнали, пояснивши це тим, що людей було забагато і маски здебільшого ігнорували.

У Фрейбурзі на південному заході країни вийшли близько 2900 осіб, та кільксот людей зібрались на контрдемонстрацію. Акції пройшли також у Дюссельдорфі, Франкфурті і Трірі, там зібралося близько тисячі людей.

Нагадаємо, міністри охорони здоров'я федеральних земель Німеччини закликають посилити правила в'їзду в країну. Таким чином в Німеччині надіються запобігти поширенню нового штаму корона вірусу. Вони запропонували запровадити вимогу обов'язкового ПЛР-тесту для тих, хто в'їжджає з країн з високою часткою цієї мутації.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: