В Україну прийшли сильні морози: до яких значень впадуть температури

Читать на русском
Сильні нічні морози обіцяють у Харківській, Сумській, Луганській та Донецькій областях. В інших регіонах ситуація буде трохи краще, але теж холодно
Ілюстративне фотоВідкрите джерело

Україну очікує період сильних морозів. У більшій частині областей температура вдень впаде до -10 градусів за Цельсієм, а в деяких регіонах - і до -15 градусів.

Про це повідомляє ТСН з посиланням на дані синоптиків.

Більш того, вночі температура буде падати ще сильніше. Сильні нічні морози обіцяють у Харківській, Сумській, Луганській та Донецькій областях.

«Мокрий сніг налипатиме не тільки на півночі та в Карпатах, а й на півдні» - сказано в повідомленні. В цілому, синоптики підкреслюють, що погода почне псуватися починаючи з 21 грудня і буде такою до кінця тижня.

Нагадаємо, з понеділка, 20 грудня, у столиці запрацюють пункти обігріву у зв'язку з тим, що синоптики прогнозують значне похолодання.

Якщо в Україні взимку хоча б пару тижнів триватимуть сильні морози по 15 і більше градусів, то на енергетичну систему України чекають серйозні проблеми. При цьому якщо газу більш-менш вистачає, то з вугіллям в Україні критична ситуація.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: