Корнієнко розповів, які питання розглянуть нардепи після канікул

Читать на русском
Рада вже провела останнє засідання цього року, а до роботи парламентарі повернуться 25 січня і займуться цілою низкою законопроектів.
фото Слуга народа

Рада вже провела останнє засідання цього року, а до роботи парламентарі повернуться 25 січня і займуться цілою низкою законопроектів.

Про це розповів віце-спікер парламенту Олександр Корнієнко під час сьогоднішнього брифінгу біля стін Ради.

«У нас є низка законопроектів, які ми не встигли цього тижня. Це продовження медичної реформи. Є законопроекти, пов'язані із соціальними питаннями. Це накопичувальна пенсія, яку ми теж не встигли цього тижня», - сказав він.

Погоджувальна рада: за що фракції та групи готові голосувати на останньому пленарному тижні рокуВерховна Рада має останній пленарний тиждень у році. За що готові голосувати фракції та групи – на інфографіці.

Також на порядку денному нардепів, за словами Корнієнка, може бути питання реформування податкової складової грального бізнесу. Втілення цього законопроекту, як зазначив нардеп, принесе нові надходження до бюджету.

«Не дійшли до кількох банальних, але хороших законопроектів. Так, півроку не можемо проголосувати безмитне ввезення до 150 євро. Багато законів. Вони рухатимуться. Дивитимемося на виході з відпустки, як формуватиметься порядок денний», - додав віце-спікер.

Раніше ми писали, що Корнієнко оголосив про зміну голови фракції «Голос».

Також нагадаємо, що сьогодні біля Верховної ради до Дня святого Миколая запалили новорічну ялинку.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: