Перед вихідними в Україну прийдуть дощі з мокрим снігом

Читать на русском
Синоптики прогнозують вологу та хмарну погоду в Україні. Температура коливатиметься близько нуля, випаде дощ і мокрий сніг.
Фото з відкритих джерел.

У п'ятницю, 17 грудня, синоптики прогнозують вологу та хмарну погоду. Температура коливатиметься близько нуля, випаде дощ і мокрий сніг.

Як повідомляє Укргідрометцентр, найближчими днями температурне тло в Україні істотно не змінюватиметься.

Новорічні свята: чи посилюватимуть карантин і за яких умов можна відпочити на лижних курортахЯким буде карантин в Україні на новорічні свята, чи можна поїхати відпочивати на гірськолижний курорт – у матеріалі Слово і діло.

У західних областях стовпчики термометра коливатимуться від 0 до +5 вдень, вночі 0 +3 градуси. Протягом доби йтиме дощ з мокрим снігом.

На півночі країни температура повітря вдень та вночі становитиме 0 +2 градуси. Синоптики також прогнозують мокрий сніг з дощем.

У східних областях протягом доби температура повітря коливатиметься від -1 до +1. Очікується мокрий сніг, а у Харківській області - з дощем.

На півдні країни стовпчики термометра покажуть +2 +4 градуси вдень, а вночі 0 +2 градуси. Вдень без істотних опадів, проте вночі мокрий сніг з дощем охопить Херсонську область.

У центральних областях як вдень, так і вночі температура повітря буде в межах 0 +2 градусів. Мокрий сніг з дощем прогнозується протягом доби.

У Карпатах сніг, температура протягом доби 3-8 градусів морозу.

У Києві та області невеликий дощ та мокрий сніг. Вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура по області вночі та вдень від 2 градусів морозу до 3 градусів тепла.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: