Засідання Верховної ради: онлайн-трансляція

Читать на русском
Верховна рада збереться на пленарне засідання, під час якого парламентарії розглянуть зміни до Податкового кодексу та ще низку законопроєктів.
Слово і діло

У вівторок, 14 грудня, Верховна рада збереться на пленарне засідання, під час якого парламентарії розглянуть зміни до Податкового кодексу.

Як сказано у порядку денному, засідання розпочнеться з розгляду постанов про скасування рішення Верховної ради від 30 листопада про прийняття у другому читанні та в цілому відповідного законопроєкту (щодо Податкового кодексу - ред.).

Телеканал Рада. Прямий ефірТелеканал Рада

Депутати мають розглянути внесення змін до закону «Про громадянство України»(5630). А також законопроєкт про допуск підрозділів збройних сил інших держав на територію України у 2022 році для участі у багатонаціональних навчаннях (6359).

Також зміни стосуються закону України «Про освіту» та деяких законодавчих актів України щодо удосконалення надання медичної допомоги.

Нагадаємо, Верховна рада збирається на останній цьогоріч сесійний тиждень.

У двадцятих числах грудня нардепи працюватимуть у комітетах та з виборцями. Що обговорювали на Погоджувальній раді та за що готові голосувати політсили, розібралося «Слово і діло».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: