Синоптики попередили про штормовий вітер

Читать на русском
До кінця сьогоднішнього дня 11 грудня у південних, центральних та північних областях України очікуються пориви вітру 15-20 м/с.
З відкритих джерел

До кінця сьогоднішнього дня 11 грудня у південних, центральних та північних областях України очікуються пориви вітру 15-20 м/с.

Про це повідомляє Укргідрометцентр.

«До кінця дня 11 грудня у південних, центральних та північних областях пориви вітру 15-20 м/с, у західних областях утримається туман, видимість 200-500 м, на дорогах ожеледиця (I рівень небезпеки, жовтий)», - йдеться у повідомленні .

Штормовий вітер очікується у таких областях: Чернігівська, Сумська, Київська, Полтавська, Черкаська, Дніпропетровська, Кіровоградська, Миколаївська, Одеська, Херсонська, Запорізька.

«У Києві найближчим часом із збереженням до кінця дня 11 грудня пориви вітру 15-20 м/с (I рівень небезпеки, жовтий)», – повідомили в Укргідрометцентрі.

Раніше повідомлялося про те, що у суботу, 11 грудня, прогнозують дощі у більшості регіонів. Температура повітря коливатиметься від 3 градусів морозу вночі до 13 градусів тепла вдень.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: