Синоптики розповіли, коли в Україну прийде потепління

Читать на русском
Вже незабаром в Україну після мокрого снігу та дощів знову прийде потепління – у п'ятницю, 10 грудня, температура повітря суттєво підвищиться.
З відкритих джерел

Вже незабаром в Україну після мокрого снігу та дощів знову прийде потепління – у п'ятницю, 10 грудня, температура повітря суттєво підвищиться.

Про це повідомляє сьогодні Укргідрометцентр.

«Температура повітря на завтра (9 грудня, – ред.) ще не зміниться, але вже у п'ятницю досить суттєво потеплішає по всій території України», – йдеться у повідомленні.

У четвер, 9 грудня, вночі прогнозуються дощі із мокрим снігом, але вже вдень істотних опадів не очікується. У четвер місцями очікується туман, а у північних, Вінницькій та Черкаській областях ожеледиця. Водночас у західних та північних областях на дорогах ожеледиця.

Температура повітря у західних областях уночі -7-12, а вдень -1-6 градусів. На Закарпатті 0+5, а у північних та Вінницькій областях уночі -1 -6, а вдень від -2 до +3 градусів. На решті території температура повітря протягом доби коливатиметься від +1 до +6 градусів.

Раніше повідомлялося про те, що в середу, 8 грудня, синоптики попереджають про ожеледицю та налипання мокрого снігу у північних, Вінницькій, Черкаській областях. У горах є загроза сходження лавин.

Також нагадаємо, рятувальники закликали не ходити до Карпатських гір через морози.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: