Кількість жертв вибуху в Новій Одесі зросла

Читать на русском
На місці трагедії тривають аварійно-рятувальні роботи. Демонтуються зруйновані елементи конструкцій будинку, розшукуються заблоковані мешканці
Фото з місця подійdsns.gov.ua

У місті Нова Одеса Миколаївської області рятувальники витягли з завалів в будинку, постраждалому від потужного вибуху, ще одне тіло. Таким чином, загиблих вже троє дві людини під завалами та одна померла пізніше, після евакуації.

Про це повідомила пресслужба Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Вибух на Позняках в Києві: скільки аварій через побутовий газ сталося в УкраїніВ Україні від побутового газу щороку гинуло понад 50 осіб. Тільки за перший місяць 2019 року сталося 14 аварій.

«В результаті вибуху загинули 2 людини (о 16:46 і о 23:25 підрозділами ДСНС вилучені тіла з-під завалу) і постраждали 3 людини (о 10:07 підрозділами ДСНС вивільнені з-під завалу, в однієї особи перелом передпліччя – госпіталізований в лікарню, 2 людини – в шоковому стані, після обстеження від госпіталізації відмовилися)» - сказано в повідомленні.

На місці трагедії тривають аварійно-рятувальні роботи. Демонтуються зруйновані елементи конструкцій будинку, розшукуються заблоковані мешканці. До робіт залучено 211 рятувальників та 44 одиниці спецтехніки. Місце також охороняють співробітники Національної поліції.

Продовжуються роботи на місці вибуху газу у житловому будинку що у м. Нова Одеса на МиколаївщиніMNS GOV.UA

Нагадаємо, в Миколаївській області 27 листопада в м. Нова Одеса стався вибух газу в п'ятиповерхівці. Пізніше на місці вибуху, що стався в житловому будинку Нової Одеси, рятувальники деблокували тіло з квартири. Жінка загинула.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: