Хімічна аварія під Вінницею: відкрито кримінальне провадження

Читать на русском
У Вінницькій області поліція відкрила кримінальне провадження за фактом забруднення аміаком, який виплив із вагона-цистерни на території хімскладів.
mvs.gov.ua

У Вінницькій області поліція відкрила кримінальне провадження за фактом забруднення аміаком, який виплив із вагона-цистерни на території хімскладів.

Про це пише пресслужба МВС.

У Києві назвали число хімічно небезпечних об'єктів в межах містаСистема попередження населення про можливі інциденти на хімічних підприємствах налагоджена. Населенню відомо, що потрібно робити в разі небезпеки.

«За фактом забруднення атмосферного повітря слідчим підрозділом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 241 Кримінального кодексу України, у рамках якого встановлюються причини витоку небезпечного хімічного газу», - додає пресслужба.

Винним загрожує позбавлення волі на строк до трьох років.

Співробітники ДСНС вже провели осадження хмари токсичної речовини струменями води. Правоохоронці обмежили рух транспорту та доступ до території хімскладів. Також було евакуйовано людей з підприємства та будинків, які близько розташовані до нього.

Нагадаємо, у понеділок, 29 листопада, на Вінниччині сталася хімічна аварія на території місцевого підприємства ПрАТ «Райагрохім».

Згодом рятувальники назвали причину хімічної аварії під Вінницею.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: