У Києві прощаються з колишнім мером Омельченком

Читать на русском
Сьогодні ексмера Олександра Омельченка поховають на Байковому цвинтарі. Він помер у лікарні через ускладнення після коронавірусу.
Віталій Кличко

У понеділок, 29 листопада, У Колонній залі Київської міської державної адміністрації триває церемонія прощання з ексмером столиці, депутатом Київради Олександром Омельченком.

Як інформує КМДА, вона триватиме до 13:00. Похорони почнуться орієнтовно о 14:00. Поховають Омельченка на Байковому кладовищі.

Динаміка інфікованих та померлих від COVID-19 у 2021 роціВ Україні зростає добова кількість нових випадків коронавірусу та рівень смертності від COVID-19.

Як відомо, у четвер, 25 листопада, помер колишній міський голова Києва Олександр Омельченко. Перед цим його шпиталізували після перенесеного захворювання на Covid-19.

83-річний Олександр Омельченко обіймав посаду мера Києва у період з 1995 по 2006 рік. Починаючи з червня 2014 року, був депутатом Київської міської ради.

Раніше повідомлялося, що у віці 88 років помер колишній в.о. прем'єр-міністра України, нардеп восьми скликань Юхим Звягільський.

Також ми писали, що померла ексміністерка освіти і науки Любомира Мандзій.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: