В Австрії за перевезення нелегалів затримали українців

Читать на русском
Правоохоронці Австрії затримали 15 підозрюваних у незаконному ввезенні сирійських, ліванських та єгипетських мігрантів у країну. Серед затриманих є й українці.
flickr.com

Правоохоронці Австрії затримали 15 підозрюваних у незаконному ввезенні сирійських, ліванських та єгипетських мігрантів у країну. Серед затриманих є й українці.

Про це повідомляє АР.

Щодо цього інциденту розслідування розпочали ще минулого місяця. Правоохоронцям стало відомо, що група людей незаконно ввозила мігрантів з сербсько-угорського кордону через Словаччину та Чехію до Австрії.

У середині листопада поліції вдалось затримати 15 підозрюваних. Відомо, що у злочинній групі перебували громадяни Молдови, України та Узбекистану.

Підозрювані начебто завантажували від 12 до 15 осіб в автомобілі та фургони, які використовувалися для поїздок, при цьому задні сидіння знімалися, а задні шибки зафарбовувалися. До цього часу злочинцям вдалось перевезти 700 осіб. З мігрантів брали 4000-5000 євро з особи за поїздку.

Нагадаємо, у Польщі затримали українців, які допомагали нелегалам перетнути кордон.

Раніше також повідомляли, що військовослужбовці Луганського прикордонного загону затримали чотирьох нелегалів, які намагалися незаконно перетнути державний кордон у районі населеного пункту Соснівка Новопсковського району.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: