Рятувальники продовжують пошук людини під завалами будинку в Новій Одесі

Читать на русском
Підрозділи ДСНС продовжують демонтаж конструкцій будинку у Новій Одесі, де вчора стався вибух побутового газу. Також під завалами шукають людину.
dsns.gov.ua

Підрозділи ДСНС продовжують демонтаж конструкцій будинку у Новій Одесі, де вчора стався вибух побутового газу. Також під завалами шукають людину.

Про це повідомляє пресслужба ДСНС.

«Підрозділами ДСНС із залученням важкої інженерної техніки (2 крани ДСНС) продовжуються роботи по демонтажу зруйнованих елементів конструкцій будинку та пошуку можливої заблокованої особи», – йдеться у повідомленні.

Аварійно-рятувальні роботи проводяться безперервно. Зазначають, що на місці розгорнуто два намети ДСНС та намет Червоного Хреста. Нацполіцією разом з Нацгвардією організовано охорону громадської безпеки та недопущення мародерства.

Вибух на Позняках в Києві: скільки аварій через побутовий газ сталося в УкраїніВ Україні від побутового газу щороку гинуло понад 50 осіб. Тільки за перший місяць 2019 року сталося 14 аварій.

Місцеві органи влади надають допомогу постраждалим мешканцям. Відомо, що наразі з 30 відселених квартир будинку в готелі виявив бажання поселитися 1 мешканець, всі інші тимчасово будуть перебувати у родичів та знайомих.

Нагадаємо, у Миколаївській області 27 листопада у м. Нова Одеса стався вибух газу у п'ятиповерхівці.

Раніше повідомлялося, що на місці вибуху, що стався в житловому будинку Нової Одеси, рятувальники деблокували тіло з квартири. Жінка загинула. Пізніше помер раніше евакуйований із сусіднього під'їзду чоловік.

Ввечері рятувальники витягли з завалів в будинку, постраждалому від потужного вибуху, ще одне тіло.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: