В Україні на п'ятницю оголошено штормове попередження

Читать на русском
На п'ятницю, 26 листопада, в Україні оголошено штормове попередження. Сильний вітер у найближчу годину буде у всіх областях.
Фото з відкритих джерел.

На п'ятницю, 26 листопада, в Україні оголошено штормове попередження. Сильний вітер у найближчу годину буде у всіх областях.

Як повідомляє Укргідрометцентр, до кінця доби 26 листопада, вночі та вранці 27 листопада пориви вітру 15-20 м/с, на високогір'ї Карпат 25-30 м/с (I рівень небезпечності, жовтий).

Також синоптики нагадали, що в Україні буде переважатиме суха погода, лише у західних областях місцями дощі зі снігом. Вночі очікується до -7 градусів, а вдень до +11.

На заході країни вдень очікується до +5 +10 градусів, а вночі від +2 до -4. Дощі прогнозують у Закарпатській, Львівській та Волинській області, а в Карпатах - з мокрим снігом. У східних областях вдень стовпчики термометра покажуть +3+5 градусів, а вночі -4-7.

На півдні країни температура повітря вдень становитиме +7+11, вночі коливатиметься від +9 до -4. У центральних областях вдень очікується до +3+7 градусів, а вночі від 0 до -3.

Раніше синоптики розповіли про погоду у грудні.

Також відомо, чим потішить нас погода на Новий рік.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: