До курорту Буковель узимку пустять більше поїздів

Читать на русском
Укрзалізниця цієї зими планує збільшити кількість поїздів у напрямку гірськолижного курорту Буковель у Карпатах.
фото з відкритих джерел

«Укрзалізниця» цієї зими планує збільшити кількість поїздів у напрямку гірськолижного курорту Буковель у Карпатах.

Про це повідомили у пресслужбі УЗ.

Не лише Буковель: Ляшко розповів про роботу гірськолижних курортів у карантинЯк працюватиме Буковель та інші гірськолижні курорти взимку в період карантину та червоної зони. Чи потрібний сертифікат вакцинації або ПЛР-тест.

Як повідомляється, компанія починає реновацію станції «Татарів» та ініціює процедуру її перейменування на «Татарів-Буковель».

«Реновація станції «Татарів» пов'язана з тим, що станція є географічно найближчою – 15 км або від 20 хвилин на шляху – до популярного серед туристів урочища «Буковель» та однойменного лижного курорту», ​​– пояснили в УЗ.

Так, у новому графіку руху на 2021/2022 рік, який починає діяти 12 грудня 2021 року, компанія запускає сім пар поїздів у бік Карпат.

Через Буковель слідуватимуть сім поїздів: №5/6 Маріуполь – Рахів; №15/16 Харків – Рахів; №55/56 Київ – Рахів; №95/96 Київ – Рахів; №25/26 Одеса - Рахів; №125/126 Миколаїв – Рахів; №130/129 Кременчук – Ворохта (з групою причіпних вагонів Полтава – Ворохта).

Продаж квитків №55/56 Київ - Рахів, №95/96 Київ - Рахів, №25/26 Одеса - Рахів та №125/126 Миколаїв - Рахів вже відкрито. Інші надійдуть у продаж до кінця тижня.

Окрім цього, повідомляє УЗ, з 12 грудня діятимуть автобусні трансфери від вокзалу до Буковеля за фіксованою ціною 50 грн.

Нагадаємо, голова МОЗ розповів, як працюватимуть зимові курорти в умовах карантину.

Синоптики прогнозували погоду на Новий рік.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: