На київському заводі через падіння верстата загинули працівники

Читать на русском
Двоє працівників загинули через порушення техніки безпеки під час проведення робіт. Відомо, що на них впав кількатонний верстат.
facebook/KARS.Kyiv

Двоє працівників загинули через порушення техніки безпеки під час проведення робіт. Відомо, що на них впав кількатонний верстат.

Про це повідомила комунальна аварійно-рятувальна служба Київська служба порятунку.

Трагедія сталася на київському заводі «ЕМКО», що на вулиці Олекси Тихого, 99, у п’ятницю, 19 листопада. Зазначають, що загинули двоє працівників, на них впав кількатонний верстат.

«Обидва робітники загинули на місці інциденту. Причиною трагедії стало порушення правил техніки безпеки під час виконання монтажних робіт», – зазначають у повідомленні.

Рятувальники ДСНС виконали роботи зі вивільнення тіл загиблих за допомогою пневмодомкратів та інших допоміжних інструментів. Щілина між підлогою та верстатом не перевищувала 5 см, тому робота тривала майже годину.

Нагадаємо, під Києвом дві фури влетіли в АЗС. Як відомо, нічого не вибухнуло. На місці працювали поліція, медики та бійці ДСНС. Правоохоронці з’ясовують обставини ДТП.

Раніше на автодорозі Київ-Чоп біля села Красів Стрийського району Львівської області сталася автомобільна аварія, загинула дитина.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: