Війна на Донбасі: нові обстріли, є поранені

Читать на русском
За минулу добу, 16 листопада, бойовики 13 разів порушили режим припинення вогню, один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення.
Штаб ООС(архів).

За минулу добу, 16 листопада, бойовики 13 разів порушили режим припинення вогню, один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення.

У районі Мар'їнки вони вели вогонь з мінометів 82-го калібру і великокаліберних кулеметів.

Гра в маніпуляції: що відбувається на українсько-російському кордоніЩо відбувається на кордоні з Росією, чому країна почала стягувати війська та які наслідки можуть бути, читайте у матеріалі «Слово і діло».

Район Причепилівки окупанти обстріляли двічі, використовуючи гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та іншу стрілецьку зброю.

У бік Новотошківського також ворог двічі відкривав вогонь, застосовуючи при цьому гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та іншу стрілецьку зброю.

Недалеко від Травневого противник обстріляв наші позиції з автоматичних станкових гранатометів.

У районі Новоолександрівки ворожі війська вели вогонь з мінометів 120-го калібру

Біля Новозванівки наші війська двічі потрапили під обстріл з артилерії 122-го калібру, мінометів 82-го калібру, ручних протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів.

У бік Муратове окупанти вели вогонь з артилерії 152-го калібру.

Біля Попасної обстріл проводився з мінометів 82-го калібру і ручних протитанкових гранатометів. А в напрямку Пісків - з ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї.

В результаті ворожих обстрілів один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення. Він знаходиться в лікувальному закладі.

Станом на ранок 17 листопада бойовики обстріляли Невельське з мінометів 120-го калібру, які заборонені мінськими домовленостями. В результаті цього обстрілу наші бійці не постраждали.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: