Синоптики попередили українців про суттєве похолодання

Читать на русском
Синоптики попередили, що в Україні найближчими днями похолодає. Нічні морози сягатимуть -10, тоді як вдень стовпчики термометрів теж показуватимуть мінусову температура.
Фото з відкритих джерел

Синоптики попередили, що в Україні найближчими днями похолодає. Нічні морози сягатимуть -10, тоді як вдень стовпчики термометрів теж показуватимуть мінусову температура.

Про це повідомляє Укргідрометцентр.

Загалом цього тижня синоптики обіцяють нічні морози до -10 градусів. Значно холодніше буде і вдень.

В понеділок, 15 листопада, на території України без опадів, найтепліше буде на заході і півдні. Нічні морози очікуються на рівні -8.

У вівторок, 16 листопада, також буде суха погода. Синоптики прогнозують, що в окремих регіонах вдень стовпчики термометрів показуватимуть мінусову температуру. Зокрема, так морозно буде на півночі, у східних та центральних областях. Найвищою позначкою на термометрі буде +10.

У середу, 17 листопада, збережеться схожа картина, нічна температура опускатиметься до -10, вдень коливатиметься у межах +6+10.

18 листопада вже трохи потеплішає, нічні морози будуть не такими сильними, а на заході дощитиме

У п’ятницю, 19 листопада, вночі в західних, північних, місцями центральних областях невеликий дощ, в Карпатах та північних областях з мокрим снігом, температура вночі -2+4 вдень 0-6 тепла.

Нагадаємо, синоптик розповіла, якою буде погода на Новий рік. За її словами, температуру на рівні -5 слід очікувати наприкінці листопада – на початку грудня. Але через потепління опади прогнозують у вигляді дощу та мокрого снігу.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: