Густий туман в Україні протримається з вечора до ранку

Читать на русском
Із вечора неділі, 14 листопада, в Україні погіршиться погода. Очікується густий туман у всіх регіонах країни, погіршиться видимість.
фото з відкритих джерел

З вечора неділі, 14 листопада, в Україні погіршиться погода. Очікується густий туман у всіх регіонах країни, погіршиться видимість.

Про це повідомляє пресцентр ДСНС.

Синоптик розповів, чи зникнуть в Україні зимиСиноптик розповів, чи буде ще в цьому році бабине літо і чи зникнуть повністю в Україні зими.

«Ввечері 14 листопада, вночі та вранці 15 листопада туман, видимість 200-500 метрів», - йдеться у повідомленні.

Туман протримається вночі та до ранку понеділка. Синоптики оголосили перший рівень небезпеки.

Перший рівень небезпеки (жовтий) – це рівень небезпеки, за якого погодні умови можуть призвести до порушення служб електропостачання, зв'язку, будівництва, комунальних служб та порушення чи обмеження на окремих ділянках доріг руху транспорту.

Нагадаємо, на сьогодні синоптики прогнозували, що в Україні в неділю, 14 листопада, триматиметься суха погода, ймовірний туман на Сході країни та Прикарпатті.

Раніше стало відомо, якою буде погода на Новий рік. Температуру на рівні -5 слід очікувати наприкінці листопада – на початку грудня. Але через потепління опади прогнозують у вигляді дощу та мокрого снігу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: