У Польщі машина наїхала на українця, який працював у колодязі

Читать на русском
В автоаварії у центрі польського міста Вроцлав постраждав український робітник. Його відвезли до лікарні з раною голови.
gazetawroclawska.pl

В автоаварії у центрі польського міста Вроцлав постраждав український робітник.

Про це повідомляє Gazeta Wrocławska.

У Польщі наполовину скоротилась кількість українських заробітчанНаразі в Польщі налічується близько мільйона українських заробітчан, в той час, як до пандемії їх було близько двох мільйонів, включаючи нелегальних.

ДТП сталося напередодні. Автомобіль наїхав на чоловіка, який працював у телекомунікаційному колодязі. Йому зачепило голову.

«Чоловік за кермом легковика Volkswagen, заїжджаючи на стоянку біля готелю, не помітив чоловіка, який працював у колодязі телекомунікацій», - йдеться у повідомленні.

«Пораненого робітника, громадянина України, доправили до лікарні на Боровській. У нього глибока рана голови, але після аварії він був свідомий», - зазначає видання.

Поліцейські, які працювали на місці аварії, спочатку встановили, що місце роботи не було належним чином облаштовано. Усі деталі ДТП встановить слідство.

Нагадаємо, у Харкові на проспекті Гагаріна під час ремонтних робіт загинули чотири комунальники. За попередніми даними, вони задихнулися.

У жовтні Польщі у гуртожитку виявили мертвим 22-річного українця.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: