Карантин у Києві: порушникам правил у транспорті виписали вже пів сотні протоколів

Читать на русском
Від початку дії обмежень червоної зони карантину у Києві правоохоронці перевірили вже понад 3,2 тис. транспортних засобів.
loda.gov.ua

Від початку дії обмежень «червоної» зони карантину у Києві правоохоронці перевірили вже понад 3,2 тис. транспортних засобів.

Про це повідомляють правоохоронці Києва.

Відомо, що у період 1-13 листопада поліція провела 6 276 перевірок бізнесу та транспорту. За результатами перевірок бізнесу правоохоронці склали 69 адмінпротоколів, тоді як за порушення карантину у транспорті – 54 адмінпротоколів.

Україна у «червоній» зоні: чи будуть ефективними нові карантинні обмеженняНові карантинні обмеження вже називають локдаун для невакцинованих. Схоже, що головна їхня мета – пришвидшити темпи щеплення. Чи спрацює подібна стратегія – аналізував політолог Олександр Радчук.

У КМДА нагадали, що на порушників карантинних обмежень чекають штрафи: для громадян – від 17 тисяч до 34 тисяч гривень, а для посадових осіб – від 34 тисяч до 170 тисяч гривень.

Нагадаємо, Київ увійшов до «червоної» зони карантину з 1 листопада. У столиці посилили карантинний контроль.

Додамо, з суботи, 13 листопада, у Київській області посилили карантин. У автобуси, маршрутки та електрички пускають лише пасажирів із COVID-документами. Згідно з нормами, їздити в автобусах, маршрутках та електричках зможуть лише ті пасажири, які матимуть при собі необхідні документи.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: