На Донбасі загинула 24-річна військовослужбовиця

Читать на русском
У зоні ООС на Донбасі від кульового поранення загинула молодший сержант 57-ї окремої мотопіхотної бригади Тетяна Алхімова.
Фото: facebook.com/pressjfo.news

У зоні ООС на Донбасі від кульового поранення загинула молодший сержант 57-ї окремої мотопіхотної бригади імені кошового отамана Костя Гордієнка Тетяна Алхімова.

Про це повідомив волонтер Сергій Цигіп у Facebook.

Жовтень в ООС: за місяць зафіксували понад 260 обстрілівУ зоні ООС у жовтні було зафіксовано 266 обстрілів з боку проросійських бойовиків. Загинули двоє українських військових, 24 отримали поранення.

Тетяні Алхімовій було 24 роки. Вона закінчила середню школу у Козачих Таборах у 2015 році. У 2019 році здобула вищу освіту в Херсонському державному університеті.

Дівчина розпочала військову службу на Херсонщині. У ЗСУ вона була з 16 серпня 2019 року у 57-й окремій мотопіхотній бригаді. Алхімова служила радіотелефоністкою, згодом переведена на посаду зовнішнього пілота (оператора).

Останнє місце служби – командир відділення безпілотних авіаційних комплексів взводу безпілотних авіаційних комплексів розвідувальної роти 57-ї ОМПБр ім. Костя Гордієнко.

Сьогодні військову поховають на цвинтарі у Новій Каховці, на Алеї Слави.

Нагадаємо, вранці у штабі в ООС повідомляли про два ворожі обстріли, про втрати не інформувалося.

Минулого тижня на Донбасі загинув військовий із Львівської області.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: