Роздача посад: 44 члени «Талібану» зайняли пости губернаторів і поліцмейстерів в Афганістані

Читать на русском
Це перші глобальні призначення, які були публічно оголошені з моменту, коли в країні таліби сформували власний кабінет міністрів
Ілюстративне фотоpicture-alliance

Ісламістський рух «Талібан», який прийшов до влади в Афганістані, в неділю, 7 листопада, провів масові призначення своїх членів на важливі державні посади. 44 члени руху стали губернаторами провінцій і начальниками поліції в них.

Про це повідомляє Reuters.

Відзначається, що це перші глобальні призначення, які були публічно оголошені з моменту, коли в країні таліби сформували власний кабінет міністрів. Так, губернатором Кабула призначений член руху карі Бар'ял. А ще один талібський діяч, Валі Джан Хамза, став начальником кабульської поліції. Його попередник, Мауладі Хамдулла Мухліс загинув на початку листопада, коли терористи атакували найбільший Кабульський військовий госпіталь в центрі столиці.

Нагадаємо, 2 листопада в Кабулі біля найбільшого військового госпіталю афганської столиці прогриміло два вибухи. В результаті терористичного акту загинуло щонайменше 25 осіб, багато хто отримав поранення.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: