У Львові школярів 1-4 класів планують повернути за парти

Читать на русском
Перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко заявив, що у місті розглянуть питання щодо відновлення очного навчання для початкових класів.
Слово і діло

Перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко заявив, що у місті розглянуть питання щодо відновлення очного навчання для початкових класів.

«Якщо проаналізувати динаміку захворюваності за вихідні, то досі фіксуємо досить тяжку ситуацію. Така динаміка тримається останні кілька тижнів. Так, за вчора від коронавірусу померло 16 людей. Тому заходи, які ми вживали, мають завдання розірвати ланцюг поширення хвороби», - цитує Москаленка пресслужба Львівської міської ради.

ВООЗ закликала не закривати школи під час пандеміїУ ВООЗ закликали не закривати навчальні заклади через пандемію коронавірусу. Про це заявив директор Європейського регіонального бюро ВООЗ Ганс Клюґе.

За його словами, якщо захворюваність на COVID-19 спаде, то в середу, 10 листопада, на міській комісії ТЕБ та НС розглядатимуть рішення про повернення учнів 1-4 класів за парти.

«Зараз у реанімації перебуває 72 львів'янина. Це високий показник. Керівник лікарні швидкої допомоги зараз готує до відкриття ще одну реанімацію на 50 осіб. Маємо вийти з цієї ситуації, яка тримається на піку. Закликаю всіх не розслаблятися, бути обережними, вакцинуватися та носити маски», - наголосив перший заступник міського голови Львова.

Він також зазначив, що в місті зберігається високий відсоток вакцинації. Першою дозою вакцинувалося близько 60%, а двома дозами – близько 40%.

Нагадаємо, Кличко розповів, коли учні повернуться до навчання в школи.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: