Влада Словенії посилює карантин

Читать на русском
З 8 листопада буде закрито нічні клуби, заборонено проведення зборів, ресторани та кафе зможуть обслуговувати відвідувачів до 22:00 за місцевим часом (23:00 за Києвом).

Влада Словенії в суботу, 6 листопада, вирішила посилити карантин у зв'язку зі збільшенням випадків захворювання на коронавірус.

Суворіші обмежувальні заходи набудуть чинності з понеділка, 8 листопада, інформує агентство STA.

З 8 листопада буде закрито нічні клуби, заборонено проведення зборів, ресторани та кафе зможуть обслуговувати відвідувачів до 22:00 за місцевим часом (23:00 за Києвом).

Україна у «червоній» зоні: чи будуть ефективними нові карантинні обмеженняНові карантинні обмеження вже називають локдаун для невакцинованих. Схоже, що головна їхня мета – пришвидшити темпи щеплення. Чи спрацює подібна стратегія – аналізував політолог Олександр Радчук.

Для відвідування практично будь-яких громадських місць країни особам віком від 12 років необхідно мати документ про повну вакцинацію від коронавірусу, негативний результат тесту на інфекцію або довідку про одужання від COVID, термін якої не перевищує 6 місяців.

Крім того, в магазини на кожних 10 квадратних метрів торгової площі можна пускати одного відвідувача. При проведенні культурних та спортивних заходів розсаджування глядачів та вболівальників має проводитися у шаховому порядку, а заповнюваність залів та трибун не має перевищувати 50%.

Крім цього, забороняється використання тканинних масок, дозволені лише медичні та респіратори класу захисту FFP2.

Раніше влада Львова ввела «комендантську годину» для ресторанів.

Також нагадаємо, Львів посилив карантин із 30 жовтня.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: