У Сьєрра-Леоне на вулиці вибухнув бензовоз, загинуло понад сто людей

Читать на русском
У державному агентстві ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій Сьєрра-Леоне заявили, що ніколи не бачили таких масштабних лих
Фото з місця подійReuters

** У Сьєрра-Леоне вибухнув бензовоз. Вибух стався на вулиці, при великому скупченні народу. До вечора 6 листопада кількість жертв в результаті вибуху склала понад 99 осіб - і це тільки за офіційними даними. Ще понад 100 було госпіталізовано.**

Про це повідомляє УНІАН.

Вибух стався в столиці країни, місті Фрітаун, в результаті зіткнення бензовоза з іншою вантажівкою. Мер міста Івонн Акі-Сав'єрр підтвердила, що загинуло близько 100 осіб. Водночас місцеві ЗМІ повідомляють, що загиблих може бути в чотири рази більше.

Відомо, що бензовоз і вантажівка зіткнулися на перехресті житлового кварталу. Оскільки Сьєрра-Леоне - бідна країна, місцеві жителі вибігли до місця ДТП, щоб набрати безкоштовного палива. У цей момент прогримів вибух. Крім збирачів палива, загинули та постраждали мотоциклісти, водії автомобілів, які знаходилися навколо місця аварії, а також випадкові перехожі.

Місцеві ЗМІ також повідомили, що згорів автобус, переповнений пасажирами, багато кіосків і магазинів біля місця аварії. У Державному агентстві ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій Сьєрра-Леоне заявили, що ніколи не бачили таких масштабних лих.

Нагадаємо, у Харківській області на автодорозі «Київ-Харків-Довжанський» стався потужний вибух на АЗС. Згоріло дві вантажівки, ніхто не постраждав.

Також в ніч на 27 жовтня в Броварах, під Києвом, горіло підприємство «Втортех». Очевидці писали в соцмережах, що спочатку чули вибух.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: