Синоптики попередили про погіршення погоди: очікується мокрий сніг

Читать на русском
У вівторок, 2 листопада, в Україні очікується новий циклон – у багатьох областях погода різко зміниться, буде хмарно та йтиме дощ.

У вівторок, 2 листопада, в Україні очікується новий циклон – у багатьох областях погода різко зміниться, буде хмарно та йтиме дощ.

Про це повідомляє сьогодні Укргідрометцентр.

Найближчої ночі до південних областей наблизиться циклон і завтра він переміщатиметься територією України.

Циклон швидко залишить територію України, відповідно вже з другої половини тижня знову переважатиме погода без опадів і до того ж потеплішає.

У найближчі дві доби в Україні очікуються невеликі дощі, у Карпатах із мокрим снігом, завтра у південних, центральних та східних областях помірні дощі.

У четвер, 4 листопада, переважно без опадів. Вночі та вранці на Прикарпатті місцями туман. Вітер переважно південно-східний, 5-10 м/с.

Температура вночі 0+7 тепла, вдень +8...+14, у південній частині, 4 листопада та у західних областях місцями +13...+18 тепла; у Карпатах уночі -1...-5 морозу, вдень +3+8 тепла.

У п'ятницю, 5 листопада, на заході, півночі країни, а також на Вінниччині місцями дощі, на решті території без опадів. Температура вночі +6...+12, удень +13...+19.

Раніше повідомлялося, що в Україні в понеділок, 1 листопада, очікується невеликий дощ у південних областях. На решті території буде сонячно.

Також нагадаємо, метеорологічна осінь прийшла до Києва 19 вересня. Вона почалася майже на місяць раніше, ніж 2020 року.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: