Вибух на АЗС на Харківщині: пожежа триває вже третій день

Читать на русском
Пожежа на АЗС під Харковом триває вже третій день. Рятувальники намагаються ліквідувати горіння залишків газового конденсату.
dsns.gov.ua

Пожежа на АЗС під Харковом триває вже третій день. Рятувальники намагаються ліквідувати горіння залишків газового конденсату.

Про це повідомляє пресслужба ДСНС.

На території АЗС WOG 28 жовтня сталась розгерметизація підземної ємності з газом, в результаті чого відбувся вибух з подальшим загоранням.

«Станом на 7 год. 31 жовтня на території АЗС «WOG» поблизу с. Рай-Оленівка Холодногірського району через запірну арматуру підземної ємності продовжується горіння залишків газового конденсату, де 28 жовтня внаслідок розгерметизації підземної ємності з газом (18 м.куб.), стався вибух», – йдеться у повідомленні.

Скільки пожеж в Україні сталося на соціально значущих об’єктах за останні 5 роківЩорічна кількість пожеж у школах, лікарнях, будинках для літніх людей, коледжах вражає. Судових вироків щодо винних набагато менше.

Пожежу намагаються загасити 5 рятувальників.

Нагадаємо, ми писали, що у пожежі згоріли два авто. Внаслідок інциденту ніхто не постраждав. До гасіння було залучено 40 осіб та 9 одиниць техніки. О 5:48 пожежу локалізовано на площі 250 кв. м.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: