У столиці з 1 листопада діятиме єдиний швидкісний режим

Читать на русском
У Києві впроваджують єдиний швидкісний режим з 1 листопада. Центр організації дорожнього руху демонтує 90 дорожніх знаків.
t.me/usov_ua/188

У Києві з 1 листопада запроваджується єдиний швидкісний режим 50 км/год. Сьогодні вночі Центр організації дорожнього руху демонтує 90 дорожніх знаків «Обмеження максимальної швидкості руху до 80 км на годину».

Про це повідомив заступник голови КМДА Костянтин Усов у Telegram.

Оновлені правила дорожнього руху: що зміниться з 1 листопадаЯкі зміни до правил дорожнього руху запрацюють від 1 листопада, дивіться на інфографіці «Слово і діло».

«Зміна торкнеться семи ділянок вулично-дорожньої мережі столиці: Набережне, Придніпровське та Столичне шосе, проспект Бажана, вулиці Саперно-Слобідська та Набережно-Рибальська від Гаванського мосту до вулиці Електриків, а також проспект Шухевича від Північного мосту до вулиці Бальзака», - написа він.

За його словами, зміна швидкісного режиму передбачена рішенням Київської міськради від 9.10.2018 №1739/5803, а перелік вулиць конкретизується відповідним актом комісійного обстеження вулиць та доріг до цього рішення.

З 1 листопада до 1 квітня максимально дозволена швидкість руху дорогами Києва – 50 км/год крім ділянок, де дозволена швидкість нижча.

Нагадаємо, в Україні з листопада з’являться нові дорожні знаки.

«Слово і діло» докладно писало, які зміни до правил дорожнього руху запрацюють уже завтра.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: