Синоптики розповіли про погоду в останні вихідні жовтня

Читать на русском
Погода в Україні на вихідні, 30 та 31 жовтня, буде теплою та сонячною. Найтепліше буде на заході країни.
фото з мережі

Погода в Україні на вихідні, 30 та 31 жовтня, буде теплою та сонячною. Стовпчик термометра на вулиці підніметься до 13-15 градусів.

Про це повідомляється на сайті Укргідрометцентру.

Синоптики дали прогноз погоди на листопадПрогноз погоди на листопад - прийде полохолодння. Заморозки і дощі. Середня місячна температура в межах 1-7 градусів тепла.

За прогнозами синоптиків, сьогодні та завтра найтепліше буде у західних областях — до 18 градусів. Проте лише в Івано-Франківську та Чернівцях у суботу та в неділю очікується похмура погода.

В середньому, денна температура буде в районі 13-15 градусів тепла. Не очікується і нічних заморозків – у середньому нічна температура сягатиме 5-8 градусів.

Опадів в Україні у вихідні не очікується навіть у хмарних регіонах. Однак із 2 листопада по всій країні можуть піти дощі.

Перший тиждень листопада розпочнеться переважно із сонячної, але прохолодної погоди. Тепло обіцяють, Донецьку, Запоріжжю, Херсону та Миколаєву – до 15-16 градусів. Найхолодніше буде в Івано-Франківську та Чернівцях — у цих регіонах прогнозується лише 4 градуси.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Україну накриє новий антициклон.

Також синоптики розповіли, яким буде листопад.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: