Ляшко розповів, чи буде безкоштовною вакцинація наступного року

Читать на русском
Міністр охорони здоров'я України Віктор Ляшко розповів, як буде проходити вакцинація наступного року та чи буде вона безкоштовною.
Слово і діло

Міністр охорони здоров'я України Віктор Ляшко розповів, як буде проходити вакцинація наступного року та чи буде вона безкоштовною.

«У нас 100% буде доступна для кожного безоплатна або бустерна доза, або повторне подвійне щеплення, якщо це буде потрібно. Чому я кажу, що 100% буде? Бо в мене вже майже підписані контракти, точніше документи про наміри, на постачання вакцин на наступні 2022-2023 роки», - сказав він у інтерв’ю УП.

Динаміка вакцинації українців від початку кампанії«Слово і діло» пропонує подивитися, як Україна нарощувала темпи вакцинації від початку кампанії.

Раніше стало відомо, що очільник МОЗ розпорядився збільшити темпи вакцинації вдвічі - з нинішніх 700-750 тисяч в тиждень до 1,5 мільйона.

У міністерстві також хочуть оновити список професій для обов'язкової вакцинації.

Нагадаємо, вакцинальна кампанія в Україні фактично розпочалася у березні, але масовою вона стала наприкінці травня. З початку кампанії з вакцинації одну дозу вакцини від COVID-19 отримали 22,02% українців, повністю вакциновані – 16,99%.

«Слово і діло» пропонує подивитися, якими в країні були темпи вакцинації та скільки натепер повністю провакцинованих українців.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: