Китай почне вакцинувати від коронавірусу дітей вже з трьох років – ЗМІ

Читать на русском
За останню добу по всьому Китаю було виявлено 35 нових випадків коронавірусу. Чотири з них зареєстровані в провінції Ганьсу, 19 - в районі Внутрішньої Монголії
Ілюстративне фотоGetty Images

У Китаї прийнято рішення вакцинувати дітей від коронавірусу, починаючи вже з трьох років. Як мінімум в п'яти китайських провінціях місцеві органи влади повідомили місцевим жителям про необхідність вакцинувати дітей вікової групи 3-11 років.

Про це повідомляє видання South China Morning Post.

Так, ще в червні влада Китаю схвалила вакцини Sinopharm Пекінського інституту біопродуктів і Sinovac для вакцинації вікової групи 3-11 років, проте зараз вакцинація робиться тільки дітям від 12 років і старше. У серпні для тих же цілей схвалили вакцину Sinopharm Уханьского інституту біопродуктів.

За останню добу по всьому Китаю було виявлено 35 нових випадків коронавірусу. Чотири з них зареєстровані в провінції Ганьсу, 19-в районі Внутрішньої Монголії, інші розкидані по всій країні.

Нагадаємо, що Міністерство охорони здоров'я України прийняло рішення дозволити вакцинацію дітей у віці від 12 до 17 років від коронавірусу з використанням вакцини виробництва Pfizer/BioNTech. Вакцинація для дітей дозволена незалежно від їх приналежності до певних груп ризику.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: