На Одещині стався вибух в будинку, є постраждалі

Читать на русском
У середу, 13 жовтня, на Одещині через вибух газоповітряної суміші, постраждали дві людини.

У середу, 13 жовтня, на Одещині через вибух газоповітряної суміші постраждали дві людини.

Як інформує ГУ ДСНС України в Одеській області, попередня причина - порушення правил пожежної безпеки при експлуатації газового обладнання.

Вибух на Позняках в Києві: скільки аварій через побутовий газ сталося в УкраїніВ Україні від побутового газу щороку гинуло понад 50 осіб. Тільки за перший місяць 2019 року сталося 14 аварій.

«13 жовтня, о 2 год. 23 хв., до Служби порятунку надійшло повідомлення, що в селищі Велика Михайлівка стався вибух в житловому будинку. На місці рятувальники встановили, що спалахнула газоповітряна суміш в квартирі на першому поверсі двоповерхового житлового будинку. Внаслідок вибуху зруйновано міжкімнатну перегородку в квартирі, пошкоджена міжквартирна стіна, двері та вікна», - сказано у повідомленні.

Відомо, що отримали термічні опіки господарка квартири та її співмешканець. Постраждалих шпиталізовано до міської лікарні.

Нагадаємо, у Запорізькій області внаслідок вибуху зруйновано двоповерховий будинок.

Також «Слово і діло» пропонує подивитися, скільки подібних випадків, пов’язаних із вибухом побутового газу в оселях, сталося в Україні з 2016-го до 2019 року.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: