Мешканців Києва попередили про можливі зміни в роботі транспорту

Читать на русском
Мешканців столиці попередили про можливі зміни в роботі громадського транспорту у зв'язку з проведенням масових заходів у центрі міста.

Мешканців столиці попередили про можливі зміни в роботі громадського транспорту у зв'язку з проведенням масових заходів у центрі міста.

Про це повідомляє пресцентр Департаменту транспортної інфраструктури КМДА.

Завтра 14 жовтня можливі зміни в роботі тролейбусів маршрутів № 5, 7, 8, 17 та автобусів маршрутів № 24, 114 і 118.

Обмеження можуть ввести з 13:00 і до закінчення заходів. У разі введення заборони, рух маршрутів буде організовано:

Тролейбуси

  • № 5, 7, 8 і 17 відповідно від вул. Білицькій, вул. Чорнобильській, вул. Смілянській, пл. Космонавтів до вул. Тараса Шевченка за чинними маршрутами, далі - вул. Леонтовича - вул. Богдана Хмельницького - вул. Пирогова - бульв. Тараса Шевченка, далі за діючими маршрутами.

Автобуси

  • № 24 і 114 відповідно від Національного музею історії України в II світовій війні і вул. Милославської до вул. Хрещатик за діючими маршрутами, далі - вул. Михайлівська - вул. Велика Житомирська вул. Володимирська - вул. Богдана Хмельницького - вул. Пирогова - вул. Тараса Шевченка - вул. Симона Петлюри - залізничний вокзал «Центральний» - вул. Симона Петлюри - бульв. Тараса Шевченка - вул. Леонтовича - вул. Богдана Хмельницького - вул. Володимирська, далі за діючими маршрутами;

  • № 118 від ст. м. Чернігівська до вул. Басейній за чинним маршрутом, далі - вул. Еспланадна - вул. Саксаганського (в зворотному напрямку - вул. Жилянська - вул. Шота Руставелі) - просп. Перемоги, далі за діючим маршрутом;

Раніше повідомлялося про те, що на випадок введення нового локдауну в зв'язку з погіршенням ситуації з коронавірусом, жителі столиці замовили вже більше 600 тисяч перепусток.

Нагадаємо, Кабмін посилив правила пасажирських перевезень.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: