Біля узбережжя Мексики очікують на новий тропічний шторм

Читать на русском
Тропічний шторм Памела сформувався біля тихоокеанського узбережжя Мексики. Влада закликала населення стежити за оповіщеннями метеорологічної служби.
Фото GettyImages

Через тропічний шторм «Памела», який сформувався біля тихоокеанського узбережжя Мексики, влада закликала населення стежити за оповіщеннями метеорологічної служби.

Як інформує CNN, ймовірно шторм принесе сильні дощі на Штати Герреро, Коліма, Мічоакан, Наяріт і Халіско. Це може призвести до сходу зсувів і повеней. Висота хвиль на західному узбережжі республіки складе до 2 м.

Звіт ООН: як може змінитися кліматична ситуація на ЗемліВ ООН попереджають про стрімкі зміни кліматичних умов, які становлять серйозні загрози людству.

Шторм зафіксували приблизно в 425 км на північний захід від міста Мансанільо в штаті Коліма. Циклон рухається на північний захід зі швидкістю 6,6 м/с. Швидкість вітру в його межах становить 21 м/с з поривами до 27 м/с.

Нагадаємо, влітку в американському Нью-Йорку оголосили режим надзвичайного стану. Причиною стало наближення до міста урагану «Генрі».

Також ми писали, що Організації об’єднаних націй підготували перший за сім років великий звіт щодо клімату. Переважно, наукова оцінка кліматичної ситуації складається з невтішних новин. «Слово і діло» зібрало головні дані зі звіту.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: