У зоні ООС поранені двоє українських військових

Читать на русском
1 жовтня бойовики вісім разів порушили режим припинення вогню на Донбасі. В результаті обстрілу поранено двоє бійців ЗСУ.
фото ООС

У п'ятницю, 1 жовтня, бойовики вісім разів порушили режим припинення вогню на Донбасі. В результаті обстрілу поранено двоє бійців ЗСУ.

Про це повідомляє пресцентр штабу ООС у вечірньому зведенні.

Нові правила реєстрації: як хочуть спростити видачу паспортів для жителів Донбасу та КримуЯкі нові правила реєстрації місця проживання для мешканців окупованих території пропонують у Раді, читайте у матеріалі Слово і діло.

Так, біля Новоалександрівки і Новозванівки бойовики здійснили прицільний обстріл українських позицій з мінометів калібру 120 мм.

Крім того, в сторону Авдіївки окупанти відкривали вогонь з мінометів калібру 120 мм. Також під обстріл потрапив і сам населений пункт, в результаті чого пошкоджено житлові будинки та прилеглу територію. Жертв серед цивільного населення немає.

Біля Лебединського позиції ООС потрапили під ворожий обстріл з гранатометів різних систем.

У Донецькій області за допомогою безпілотника російські найманці скинули гранатометні постріли. В районі Нью-Йорка бойовики вели вогонь з великокаліберних кулеметів, а також застосували безпілотник і зробили скидання ВОГ-17.

Крім того, в Луганській області знову був зафіксований проліт ворожого безпілотника.

Через ворожі обстріли поранено двоє військовослужбовців ООС. Зараз вони в лікарні. Стан здоров'я одного пораненого - середньої тяжкості, іншого - задовільний.

Нагадаємо, напередодні на Донбасі загинув український військовий.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: