Уряд оголосив новий конкурс на очільника НСЗУ

Читать на русском
Кабінет міністрів оголосив повторний конкурс на посаду очільника Національної служби здоров’я. Він стартує 30 вересня.
Фото з відкритих джерел.

Кабінет міністрів оголосив повторний конкурс на посаду очільника Національної служби здоров’я України (НСЗУ). Він стартує 30 вересня.

Як інформує МОЗ, документи прийматимуться до 17:00 13 жовтня винятково через Єдиний портал вакансій державної служби, а тестування кандидатів відбудеться 20 жовтня.

Як змінювався розмір бюджету Нацслужби здоров'яЯк змінювався розмір бюджету Національної служби здоров'я з моменту її створення – на інфографіці.

Для участі в конкурсі кандидати мають подати:

  • заяву про участь у конкурсі із зазначенням основ­них мотивів щодо зайняття посади;
  • резюме;
  • підтвердження подання декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за минулий рік тощо.

Також тут МОЗ оприлюднило вимоги до кандидатів.

Нагадаємо, Національна служба здоров'я України запрацювала у 2018 році. Майже два роки служба працює без постійного керівника: перший її голова Олег Петренко був звільнений в 2019 році, і чотири конкурси на посаду нового керівника не дали результатів.

Раніше Ляшко заявив, що повторний конкурс на главу НСЗУ був оголошений після того, як Андрій Віленський зняв свою кандидатуру.

Також «Слово і діло» пропонує подивитися, які центральні органи виконавчої влади та держпідприємства працюють без постійних керівників, а головне – як довго це триває.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: