У голови МЗС з'явився новий заступник

Читать на русском
Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба призначив своїм новим заступником Миколу Точицького. Раніше він обіймав посаду представника України при ЄС.

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба призначив своїм новим заступником Миколу Точицького. Раніше він обіймав посаду представника України при ЄС. Його попередник - Василь Боднар - став послом у Туреччині.

Про це повідомив голова МЗС у Facebook.

«Сьогодні Микола Точицький став моїм заступником. Хто знає Миколу, той знає, що він - це досвід, енергія й результат. Хто не знає Миколи, тепер знатиме», - написав очільник МЗС.

За його словами, на посаді заступника Точицький займеться питаннями, якими займався його попередник - Європою, санкціями і безпекою.

«Західна, Центральна Європа, Балкани, Кавказ, Туреччина, Росія, міжнародна безпека, санкційні політика, закордонні українці та інші цікаві питання тепер переходять від Василя до Миколая», - додав Кулеба.

Раніше повідомлялося про те, що в Києві розпочало роботу посольство Ірландії. До цього ірландський посол в Празі працював в Україні за сумісництвом.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: