На Миколаївщині маршрутка зіткнулася з фурою, 4 людей загинули

Читать на русском
Маршрутка зіткнулася з фурою. У Миколаївській області правоохоронці розслідують обставини дорожньої аварії. 4 людини загинули.
Фото з відкритих джерел.

У Миколаївській області правоохоронці розслідують обставини дорожньої аварії за участю мікроавтобуса і двох вантажівок, в якій чотири людини загинули і ще сім травмувалися.

Як інформує регіональне управління Нацполіції, ДТП сталася 27 вересня близько 19:55 на автодорозі Снігурівка - Калинівка перед селом Широке.

Статистика смертельних ДТП: скільки українців гине на дорогах зараз і які прогнози влада дає на майбутнєВ Україні вже більше трьох років працює програма безпеки дорожнього руху. Скільки витратили грошей і які результати, розібралося Слово і діло.

Зіткнулися мікроавтобус Mercedes-Benz Sprinter, в якому перебували 11 осіб, вантажівки DAF і КАМАЗ з причепом.

Через ДТП 66-річний водій Mercedes і троє його пасажирів, у тому числі 15-річний підліток, загинули на місці події. Ще сім пасажирів мікроавтобуса від 29 до 47 років отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості і були госпіталізовані. Водії вантажних автомобілів не постраждали.

Слідчі кваліфікували подію за ознаками статті про порушення правил безпеки дорожнього руху (ч. 3 ст.286 КК України). Всі обставини ДТП і її причини встановлюються.

Нагадаємо, у Полтавській області автомобіль злетів у річку, є загиблі.

Раніше «Слово і діло» розібралося, скільки грошей насправді вже витратили на безпеку учасників дорожнього руху, скільки планують витратити в майбутньому, і чи українцям дійсно безпечніше пересуватися автотранспортом.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: