Погода на вихідні: тепло, але подекуди дощі

Читать на русском
У суботу, 25 вересня, температура повітря в Україні підвищиться, але місцями пройдуть дощі. У неділю, 26 вересня, стане більш сонячно.
фото з відкритих джерел

У суботу, 25 вересня, температура повітря в Україні підвищиться, але місцями пройдуть дощі. У неділю, 26 вересня, стане більш сонячно і потеплішає.

Про це повідомляється на сайті Укргідрометцентру.

Українців просять утриматися від походів у Карпати через негодуСтаном на 8:35 ранку 24 вересня на горі Піп Іван Чорногірський температура повітря 0 градусів, вітер південно-західний 20-24 м/с із поривами до 30 м/сек.

Так, в суботу температура повітря буде в межах +14 до +19 градусів. На сході України очікується до +15...+ 18°. У цьому регіоні пройдуть дощі.

У неділю температура повітря буде підвищуватися, на півдні і на Закарпатті до + 23°. У решті регіонів - буде помірно тепло.

На заході країни на вихідних очікується температура до + 22°, мінлива хмарність. У понеділок на Закарпатті та в Чернівецькій області збережеться тепла погода, проте на Волині і в Тернопільській області денна температура не перевищить + 15°. У Карпатах на вихідних стане значно тепліше, в Івано-Франківську до +21°.

Нагадаємо, раніше синоптик Микола Кульбіда розповів, чи можуть в Україні повністю зникнути зими.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: