У Дніпрі сміттєвоз зім'яв легковик, є жертва

Читать на русском
У Дніпрі сталася смертельна ДТП на проспекті Гагаріна. Одна людина загинула і ще троє постраждали.
dp.dsns.gov.ua

У ніч на суботу в Дніпрі сталася смертельна ДТП на проспекті Гагаріна Соборного району. Одна людина загинула і ще троє постраждали.

Про це повідомляє пресслужба ДСНС 25 вересня.

Статистика смертельних ДТП: скільки українців гине на дорогах зараз і які прогнози влада дає на майбутнєВ Україні вже більше трьох років працює програма безпеки дорожнього руху. Скільки витратили грошей і які результати, розібралося Слово і діло.

«По прибуттю рятувальників на місце події встановлено, що легковий автомобіль Mitsubishi Еvolution виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся зі сміттєвозом МАЗ, в результаті чого водій і три пасажири легковика затиснуло металевими конструкціями понівеченої машини», - йдеться в повідомленні.

За допомогою спеціальних інструментів рятувальники деблокували трьох постраждалих і звільнили тіло загиблої дівчини, 2001 року народження. Врятованих двох молодих чоловіків і дівчину госпіталізували в обласну клінічну лікарню ім. І.І. Мечникова.

Водій і пасажир автомобіля «МАЗ» не постраждали. До ліквідації наслідків аварії було залучено 12 осіб та три одиниці техніки.

Поліція проводить слідчі дії.

Нагадаємо, в Одесі сталася смертельна аварія за участю поліцейського.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: